Vakuuma blenderis ar jaudu 800W, apgriezienu skaits 25 000apgr./minūtē.
Aprīkots ar krūzi blendēšanai vakuumā. Vakuumā pagatavots smūtijs, pirmkārt, būs ar maigu un zīdainu konsistenci. Otrkārt, augļi un dārzeņi vakuumā, apstrādes procesā, mazāk oksidējas, līdz ar to saglabājot vairāk vitamīnus un minerālvielas.

Vakuuma blendera īpašības:
- jauda 800W
- 25 000 apgr./minūtē;
- aprīkots ar 6gab. asmeņu griešanas mehānismu;
- asmeņi izgatavoti no nerūsējošā tērauda;
- aprīkots ar vakuumsūkni;
Komplektācija
Vakuumblenderis ar blendera krūzi, kuras tilpums 1,5litri, izgatavota no Tritan - bisfenolus nesaturošas plastmasas;
Vakuuma trauks ar vāku smūtiju uzglabāšanai - izgatavots no Tritan - bisfenolus nesaturošas plastmasas;
Kāpēc izvēlēties vakuuma blenderi
Uzturvielām bagātāks smūtijs: dažas uzturvielas, kā piemēram, vitamīns C un taukos šķīstošie vitamīni A un E, skābekļa ietekmē ļoti ātri sadalās un zaudē savu bioloģisko aktivitāti. Vakuuma blendēšanas procesā gaiss no blendera krūzes tiek izsūknēts, līdz ar to iespējams saglabāt organismam tik nepieciešamās uzturvielas.
Smūtiji ar ilgāku glabāšanas termiņu: vakuuma blendera komplektā atradīsiet arī vakuuma trauku, kur iespējams uzglabāt mājās pagatavoto smūtiju ilgākā termiņā, bez konservantiem - saglabājot dzēriena krāsu un svaigu garšu.
Mazāk putu:smūtiji, īpaši zaļie smūtiji, kas pagatavoti no lapu dārzeņiem, saskarē ar gaisu bieži sakuļas lielās putās. Vakuuma blenderī pagatavotam smūtijam putu faktiski nav, jo tas tiek gatavots vakuumā.
Noslāņošanās - ja parastajā blenderī sakultu smūtijuuzreiz neizlieto, tā noslāņojas. Vakuumā pagatavotam smūtijam sastāvdaļas tiek vairāk emulģētas, līdz ar to iegūtais kokteilis slāņojas ievērojami mazāk.
|